Επεισόδιο #43 | Το Ράλι των Θεών | 55ο Ράλι Ακρόπολις (ft. Νώντας Δουζίνας)

Αυτή τη φορά, μπήκαμε σε ρόλο συνοδηγού με τον Νώντα Δουζίνα να οδηγεί το αγωνιστικό του Sports Journeys. Αφορμή, το Ράλι Ακρόπολις που επανήλθε στο καλεντάρι του WRC και θα διεξαχθεί από τις 9 έως και τις 12 Σεπτεμβρίου.

Αυτή τη φορά προσγειώθηκε στη «γιάφκα» με σκοπό να μάς ταξιδέψει σε ένα από τα κλασικά Ράλι του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος. Ο Νώντας Δουζίνας, ένας από τους καλύτερους και πλέον έμπειρους συντάκτες αυτοκινήτου, ετοιμάζεται για το 14ο Ράλι Ακρόπολις της καριέρας του και μάς κάνει συνεπιβάτες σ’ένα ταξίδι στο παρελθόν, αλλά και το παρόν ενός αγώνα που έλειψε στο ελληνικό κοινό.

Πού και πώς θα δούμε τον αγώνα με ασφάλεια; Ποια είναι τα φαβορί; Μπορούν οι ελληνικές συμμετοχές να κοιτάξουν στα μάτια τα υπόλοιπα πληρώματα; Ποιες στιγμές μένουν χαραγμένες στη μνήμη; Μπείτε στο αγωνιστικό του Sports Journeys κι ελάτε να ταξιδέψουμε στο «Ράλι των Θεών»!

Το Ράλι Ακρόπολις βρίσκεται στο καλεντάρι του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος σχεδόν πέντε δεκαετίες. Μετά από μια οκταετία απουσίας από το WRC, τα γρηγορότερα πληρώματα του πλανήτη θα ξεκινήσουν από το Σύνταγμα και θα καλύψουν διαδρομές στη Στερεά Ελλάδα και την Πελοπόννησο. Μπορείτε εδώ να μάθετε όλα τα τελευταία νέα, τις ειδικές διαδρομές και όλα θα συμβούν στο 55ο Ράλι Ακρόπολις.

Ακούστε όλα τα επεισόδια του Sports Journeys στο YouTube αλλά και σε όλες τις πλατφόρμες αναπαραγωγής Podcast!

Μίξη ήχου – Επεξεργασία: E ‘n D Productions

Photo Credits: WRC