Επεισόδιο #63 | Εννέα GOAT και το… Plus One! Μέρος 1ο (ft. Άγγελος Αναστασόπουλος)

Και οι λίστες συνεχίζονται! Μετά τη δεκάδα των κορυφαίων του NBA, το Sports Journeys επιστρέφει με ακόμα μια λίστα, αυτή τη φορά με άρωμα από… γρασίδι!

Οι ποδοσφαιριστές που άλλαξαν τον κόσμο και τον τρόπο που βλέπουμε το λαοφιλέστερο των αθλημάτων! Ο Άγγελος Αναστασόπουλος προσγειώνεται εκ νέου στη γιάφκα. Θα λεγε κάποιος πως δεν έφυγε ποτέ, αλλά ας μην αφήσουμε μικρές τεχνικές λεπτομέρειες να χαλάσουν την υπέροχη ιστορία που φτιάξαμε.

Ελάτε μαζί μας στο πρώτο μέρος του ταξιδιού μας στον χρόνο, με βάρκα τους μεγαλύτερους «μπαλαδόρους» της ιστορίας, εκείνους που τους μαζεύαμε σε «χαρτάκια» όταν είμασταν παιδιά, ή τους θαυμάζουμε στο YouTube σήμερα.

Μιλώντας για YouTube, ιδού και το έπος του Νίκου Σαργκάνη στη Δανία το 1982:

Μαζί, αυστηρά προσωπικά για τον καθένα, στη δεκάδα μπήκε κι ένας ποδοσφαιρικός «έρωτας» που μπορεί να μην ανήκει στο Top 10 όλων των εποχών, αλλά ποιος νοιάζεται; Σημασία έχει, να θυμηθούμε όλους εκείνους που «σημάδεψαν» την παιδικότητά μας, χρωμάτισαν τις βραδιές μας με στιγμές μαγείας και δημιούργησαν ανατριχίλες με τα επιτεύγματά τους εντός των τεσσάρων γραμμών!

Ακούστε όλα τα επεισόδια του Sports Journeys στο YouTube αλλά και σε όλες τις πλατφόρμες αναπαραγωγής Podcast!