Επεισόδιο #41: Παρίσι… Eμπιστευτικό (Season Finale)

Μετά από το κύμα καύσωνα που έπληξε ποικιλοτρόπως την χώρα, μαζέψαμε τα κουβαδάκια μας και επιστρέψαμε στα μικρόφωνα της «γιάφκας» για το τελευταίο επεισόδιο του πρώτου κύκλου.

Καταρχάς θα θέλαμε να μεταφέρουμε -και γραπτώς- θετική ενέργεια και κουράγιο στους συνανθρώπους μας που πλήττονται από τις καταστροφικές πυρκαγιές. Η ζημιά είναι ανυπολόγιστη και ας μην μετράμε ανθρώπινες απώλειες…

Από εκεί και πέρα, κατέστη ανέφικτο να μην… χαθούμε στις παρενθέσεις σε ακόμα μία εκπομπή! Από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και τα ελληνικά μετάλλια, στους τελικούς του ΝΒΑ και από εκεί στο Παρίσι για την άφιξη του Λίονελ Μέσι.

Μπορεί η Παρί Σεν Ζερμέν να αποτελέσει την νέα τάση στην ποδοσφαιρική μόδα ή θα κάνουμε κουβέντα για το απόλυτο κάζο του 21ου αιώνα; Τι μας έμαθε το φετινό καλοκαίρι;

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς, όλους όσους βοήθησαν για να πάρει σάρκα και οστά, η τρελή ιδέα που γεννήθηκε στο μυαλό μας τον περασμένο Ιούλιο. Επίσης, ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον Ίμπο και την E.n.D production που επί 12 μήνες μας συνδράμει με την μίξη των εκπομπών και όχι μόνο! Και φυσικά μία βαθιά υπόκλιση σε όλους τους ακροατές και αναγνώστες, που διατηρούν ζωντανή την φλόγα μέσα μας!

Καλό καλοκαίρι σε όλους, ραντεβού τον Σεπτέμβριο!

Ακούστε όλα τα επεισόδια του Sports Journeys στο YouTube αλλά και σε όλες τις πλατφόρμες αναπαραγωγής Podcast!

Μίξη ήχου – Επεξεργασία: E ‘n D Productions

Photo Credits: Facebook