Επεισόδιο #61 | Ο Bogues, ο Iverson, o Jordan και τ’άλλα παιδιά, Μέρος 1ο (ft. Άγγ. Αναστασόπουλος)

Μάρκος Χάννα και Γιάννης Αλυσανδράτος, υποδέχτηκαν τον Άγγελο Αναστασόπουλο στο στούνιο για ένα επειδόσιο flash back στους 10 κορυφαίους παίκτες στην ιστορία του ΝΒΑ. Ο καλοκαιρινός λίβας δεν έκαψε τα… σπαρτά στο στούντιο, αλλά χάρη στα “υπερσύγχρονα” μέσα κλιματισμού της γιάφκας, η 3η σεζόν του Sports Journeys ξεκίνησε με κάθε επισημότητα.

Ένα meeting που δεν τελείωσε ποτέ, στην ουσία άναψε την σπίθα και έγινε το εφαλτήριο ένα μαραθώνιο επεισόδιο που χωρίζετε σε δύο μέρη, ώστε να το πάρετε μαζί σας στις παραλίες, ή όπου ταξιδέψετε αυτόν τον Αύγουστο! Με κριτίριο, μόνο την υποκειμενική κρίση, κάθε ένας από τους τρεις έφτιαξε τη δική του GOAT list με τους παίκτες που έκαναν τον “μαγικό κόσμο” του NBA, τη φαντασμαγορία που απολαμβάνουμε σήμερα!

Τι δουλειά μπορεί να έχει ένας κοντός στην χώρα των… ψηλών και πώς από τον Θέο Μιχάλη, φτάσαμε στο Νο.1 του Άλεν Άιβερσον. Σε ποιες θέσεις συνέπεσαν οι τρεις και που διαφώνησαν; Αυτά κι άλλα πολλά ενδιαφέροντα, εντός του πρώτου επεισοδίου της νέας χρονιάς.

Ακούστε όλα τα επεισόδια του Sports Journeys στο YouTube αλλά και σε όλες τις πλατφόρμες αναπαραγωγής Podcast!