Επεισόδιο #65 | Κοίτα που για μια φορά συμφώνησαν…

Πέρασαν τρία χρόνια, 65 επεισόδια και άπειρες ώρες εγγραφής και… συγγραφής για να συμφωνήσουν σε περισσότερα από δύο πράγματα. Με κίνδυνο να ανεβάσουν επεισόδιο που θα φέρει τον Αρμαγεδδώνα και το τέλος του κόσμου, Γιάννης Αλυσανδράτος και Μάρκος Χάννα ανοίγουν τον φάκελο Eurobasket 2022.

Βέβαια, επειδή τίποτα κανονικό δεν συμβαίνει στο Sports Journeys, συμφώνησαν στο γεγονός ότι η Σλοβενία δεν θα κατακτήσει το Eurobasket 2022! Ποιος όμως θα διαδεχθεί τον Λούκα Ντόντσιτς και την παρέα του, αν δεν διατηρήσουν τα σκήπτρα τους από το 2017;

Πού θα σταματήσει η πορεία της Ελλάδας; Πού βρίσκεται τελικά, το σύνορο της επιτυχίας και της αποτυχίας για την Επίσημη Αγαπημένη; Πλην της «γαλανόλευκης» ανάλυσης, λίγες ώρες πριν το πρώτο τζάμπολ του 41ου Ευρωμπάσκετ, το Sports Journeys αναλύει τους τέσσερις ομίλους, κάνει προβλέψεις για τις ομάδες που θα βρεθούν στα νοκ άουτ και φυσικά, αναζητά τα «μαύρα άλογα» που θα κλέψουν την παράσταση σε Κολωνία, Τιφλίδα, Μιλάνο και Πράγα.

Και για να μην ξεχνιόμαστε, σήμερα είναι 1η Σεπτεμβρίου. Εθνική εορτή για το ελληνικό μπάσκετ. Ελάτε να γυρίσουμε πίσω 3 χρόνια, όταν αυτό το podcast έκανε τα πρώτα δειλά βήματά του, επιδαψιλεύοντας την μεγαλύτερη νίκη που κάναμε ποτέ.

Ακούστε όλα τα επεισόδια του Sports Journeys στο YouTube αλλά και σε όλες τις πλατφόρμες αναπαραγωγής Podcast!