Επεισόδιο #68 | Ευρωλίγκα 2022-23: Τα συν, τα πλην και τα… ίσον (ft. Νίκος Κοτσαρίνης)

Μετρώντας αντίστροφα για το τζάμπολ στην Ευρωλίγκα, ο Νίκος Κοτσαρίνης προσγειώνεται στη γιάφκα των Βορείων Προαστίων για ένα ανατρεπτικό επεισόδιο. Οι δεκαοχτώ μονομάχοι μπαίνουν στην αρένα ενισχυμένοι στην πιο ανταγωνιστική κανονική περίοδο όλων των εποχών.

Από το πάρτι δεν θα λείψουν οι «αιώνιοι», αναζητώντας το βήμα παραπάνω σε σχέση με πέρσι. Θα καταφέρει ο Παναθηναϊκός να βρεθεί κοντά στην πρώτη οκτάδα, επιστρέφοντας στο κορυφαίο επίπεδο; Ποιος από τους τρεις το πιστεύει και ποιοι κράτησαν επιφυλάξεις;

Ο Ολυμπιακός που παρέμεινε στο… ίσον σε σχέση με την Ευρωλίγκα του 2022. Αρκεί για να βρεθεί ξανά στο Final 4; Οι διαφωνίες συνεχίστηκαν σε ό,τι αφορά τους οκτώ που μοιάζει να βρίσκονται ένα βήμα πιο πάνω από τους υπόλοιπους, αφού κάποιος αποφάσισε να αφήσει εκτός τη… Μονακό, προσθέτοντας τους «νέους» στη διοργάνωση!

Ακούστε το preview για την Ευρωλίγκα που ξεκινά και μαζί τις προβλέψεις των Νίκου Κοτσαρίνη, Μάρκου Χάννα και Γιάννη Αλυσανδράτου για οκτάδα, τελευταία θέση και κατάκτηση!

Ακούστε όλα τα επεισόδια του Sports Journeys στο YouTube αλλά και σε όλες τις πλατφόρμες αναπαραγωγής Podcast!