Οι Saisei 再生 παρουσιάζουν την πρώτη τους δουλειά “Pray For Me”

Αυτή τη φορά, η στήλη Guests φιλοξενεί τους Saisei, ένα συγκρότημα που μόλις έφτιαξε την πρώτη του δουλειά, συνδυάζοντας τον τραχύ ήχο της Metal μουσικής, με Synth και Pop στοιχεία!

Μας είπαν πως προφέρεται «σαϊσέ». Φυσικά οι γλώσσες τις Άπω Ανατολής δεν είναι το… φόρτε μας, οπότε «έτσι μας το είπαν, κι έτσι σας το λέμε» που λέει το παλιό… γηπεδικό ρητό!

Δεν είμαστε αντικειμενικοί, αλλά ποτέ δεν ψάξαμε τέτοια… γαλόνια σε αυτή τη γωνιά, σε αυτό το ταξίδι. Πρόκειται για μια πολύ όμορφη δουλειά, που κρύβει άπειρες ώρες εργασίες και πειραματισμού, αλλά μαζί, μεράκι και νεανική τρέλα! Τα λίγα λόγια ζάχαρη και τα καθόλου μέλι δεν λένε; Άρα, ακούστε το κομμάτι τους και ίσως σας φτιάξει τη διάθεση και τη μέρα, όπως έκανε και σε μας!

Λίγα λόγια για τους Saisei:

Οι Saisei 再生 είναι ένα Metal συγκρότημα το οποίο δημιουργήθηκε από τον Σταμάτη Ζωγράφο και τον Δημήτρη Πασά.

Στις 29 Οκτωβρίου κυκλοφόρησαν την πρώτη τους δουλειά με τίτλο “Pray For Me”. Μια διασκευή στο γνωστό σε όλους κομμάτι από το Soundtrack της ταινίας Black Panther, το οποίο αρχικά ερμήνευσε ο The Weeknd σε συνεργασία με τον Kendrick Lamar.

Δείτε το video από το πρώτο τους single:


Οι Saisei 再生 στην πρώτη τους δουλειά “Pray for Me”, συνδυάζουν στοιχεία από το Post-Hardcore/Metalcore είδος μαζί με στοιχεία από την Synthwave/Pop-Synth μουσική σκηνή, φέρνοντας ένα φρέσκο αέρα στην Metal σκηνή της Ελλάδας και όχι μόνο.

 Μπορείτε να ακολουθήσετε τους Saisei 再生στα παρακάτω links

Spotify
Facebook
Instagram
Youtube
TikTok

Ακούστε το τελευταίο επεισόδιο του Sports Journeys, αλλά και ολόκληρη την πρώτη σεζόν εδώ.